×
 

Datum

Maandag 8 maart 2021.

Locatie

Rosarium
Amstelpark 1
Europaboulevard
1083 HZ Amsterdam
https://rosarium.net/

mojoimagealt-716-alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Registratie

Je kunt je aanmelden via deze registratielink.

Kosten

€ 450 inclusief lesmateriaal en catering.
Voor deze workshop ga je actief in teams aan de slag. Voorafgaand aan de workshop worden de voorbereidingsopdrachten toegezonden, mits ingeschreven én betaald. 

Uiterste inschrijfdatum

Vrijdag 19 februari 2021.

Annulering

Bij annulering op of vóór 22 februari 2021 wordt het inschrijfgeld, onder aftrek van € 35,- administratiekosten, gerestitueerd. Na deze datum vindt geen restitutie meer plaats. U kunt dan wel een vervanger aandragen voor deelname. Mocht de cursus in verband met de covid-19 epidemie onverhoopt geen doorgang kunnen vinden dan wordt het inschrijfgeld zonder kosten gerestitueerd.

Doelgroep

De One Day Medical MBA is in eerste instantie alleen open voor specialisten van het Amsterdam UMC (locatie AMC en VUmc) en is met name bedoeld voor medisch specialisten, huisartsen of sociaal geneeskundigen.

Het maximale aantal deelnemers is 28 personen, vol is vol. Mocht de training vol zijn dan is het mogelijk om je op de wachtlijst te plaatsen

Sprekers

Tessa Nolst Trenité - MBA, directeur bedrijfsvoering divisie 2: Chirurgische Specialismen
Yolande van der Linden, directeur HR
Marnix van den Berg, accountmanager.

Accreditatie

Voor One Day Medical is accreditatie verleend voor 6 punten door het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) onder nummer 401.885. Accreditaties van het ABAN zijn geldig voor alle BIG-erkende specialismen.

Op de cursuslocatie worden de richtlijnen in acht genomen van het RIVM,
in het kader van COVID-19.

 

d1b4a8c5e2be.html
 

ONE DAY MEDICAL MBA - MAANDAG 8 MAART 2021